veelgestelde vragen

Kan Una Paloma Blanca me helpen met het verkrijgen van een visa?

Jammer genoeg is dit niet mogelijk. Wat we echter heel leuk zouden vinden is als je bij ons inschrijft om te leren. Op het moment dat jij je eenmaal hebt ingeschreven voor een cursus, kunnen wij een document opstellen waarin de duur van de cursus, het bedrag en de betaling staat. Dit kan ter ondersteuning worden gebruikt voor je visumaanvraag.

Handen jullie de certificaten uit?

Ja! Una Paloma Blanca deelt twee soorten certificaten uit. De eerste is een deelname certificaat – waarin is te zien welke cursus je hebt gevolgd en de duur daarvan. We bieden ook een presentatiecertificaat aan – hiervoor moet de student deelnemen aan een certificeringsles met een leraar tegen een toeslag van 45 euro voor de sessie en het certificaat.
Aangezien we een door het CRKBO geregistreerde school zijn, kan ons presentatiecertificaat worden gebruikt als bewijs van training.

Wat is het verschil tussen een efficiënte en reguliere groepscursus?

Een reguliere groepscursus heeft twaalf lessen met een duur van 1,5 uur per les. De lessen zijn één keer per week, waardoor het aantal weken een duur van twaalf weken heeft.
Een efficiënte groepscursus is tien lessen met een duur van 1,5 uur. De lessen zijn twee keer per week, dus de totale duur van het aantal weken les vijf tot zes weken.

Hoeveel privélessen kan ik boeken?

Privélessen kunnen naar eigen wens worden geboekt. We verkopen ze meestal in blokken van tien, zodat we aan lange termijn doelen kunnen werken en samen een studieplan kunnen opstellen.

Hoe zit het met de zelfstudie?

Het leren van een taal kost natuurlijk tijd en veel moeite. Onze docenten zorgen niet alleen voor effectieve en uitdagende lessen, maar ze zullen veel extra middelen bieden om jezelf te blijven stimuleren. Zelfstudie kan je niveau doen stijgen, dus het is zeker aan te raden, de tijdsduur is aan jou. Natuurlijk geven je ook huiswerk mee!

Je taalschool ziet er leuk uit, maar werkt het ook?

Ons moto is dat je bij het leren van een taal het gevoel moet hebben dat je geest opent, in plaats van dat je hem overwerken! Onze leraren zijn een creatief stel en maken de lessen zo interactief en vrolijk mogelijk, het zijn getrainde professionals die weten wat ze doen! Als je een doel hebt, steunen en helpen we je dit doel te behalen.

Ik zie de cursusprijs, wat houdt dat in?

Om een cursus bij Una Paloma Blanca te volgen heb je twee dingen nodig - de cursus en het materiaal. De prijs die je ziet is voor de cursus, onze studieboeken worden verkocht tegen extra kosten, licht jezelf in welke kosten van toepassing zijn op je studiemateriaal.

Hoe schrijf ik mij in voor een cursus?

Nadat je de perfecte cursus en niveau hebt gevonden, voegt onze admin je toe aan de klas en stuurt hij een factuur naar je de door jou opgegeven e-mailadres. Zodra deze factuur is betaald, is de inschrijving voltooid en kunnen we je al het materiaal opsturen.

Hoe weet ik wat mijn niveau is?

Tijdens deze ontdekkingsles ga je aan de slag met een van onze native leraren, die je taalvaardigheid zal testen om te kijken welk niveau het best bij jou past.
Als je al een taalcursus in die taal hebt gevolgd, zou je je certificaat kunnen voorleggen als bewijs dat je een bepaald niveau hebt bereikt.
Bij privécursussen wordt er in de eerste les een plaatsingstest gedaan, zodat de docent weet op welke gebieden er gewerkt moet worden.

Kan ik de lessen stoppen als ik ben begonnen met de cursus?

Het is mogelijk om je privé-/ duo lessen te onderbreken, maar we vragen je om je privé /duo cursus binnen drie maanden af te ronden. Na 12 maanden zijn openstaande privé-/ duo lessen niet meer geldig en kunnen ze ook niet meer worden terug betaald.
Voor groepslessen, als je meer dan twee keer afwezig bent geweest/ gaat zijn. Neem dan contact met ons op en we kunnen je inschrijving bespreken op een toekomstige koers. Voor de extra lessen moet je betalen als je aan een nieuwe cursus begint.
Als je de lessen helemaal wilt stoppen, kun je dit natuurlijk doen, maar je moet alsnog voor de lessen betalen/ of wordt niet terugbetaald.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Na inschrijving voor een cursus heb je twee weken bedenktijd, waarin je je inschrijving kunt annuleren tenzij je cursus begint binnen een periode van twee weken. Als je cursus eenmaal is begonnen, kun je je inschrijving annuleren, maar moet je dan wel de volledige cursus betalen. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Na de twee weken of de start van je cursus kun je je inschrijving nog annuleren. Je zult alleen je geld (gedeeltelijk) niet terugkrijgen. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer details.

Hoe annuleer ik mijn inschrijving?

Je kunt je inschrijving annuleren door een e-mail te sturen naar het administratiekantoor. Vermeld in uw e-mail: je naam, de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven en eventueel aanvullende informatie. Ons e-mailadres is info@unapalomablanca.com.
Je mag je inschrijving ieder moment annuleren. Mag het zo zijn dat je te laat bent met de annulatie of de cursus al is begonnen, zijn de algemene voorwaarden wel van toepassing. Bekijk de voorwaarden voor details over terugbetaling en annulering.

Wat moet ik doen als ik mijn groepsles niet kan bijwonen?

We begrijpen dat het leven het leren soms in de weg staat, als je een les moet missen is dat geen probleem, maar we vragen je wel zo vriendelijk te zijn om je leraar te informeren (als je hun contactgegevens hebt) of een e-mail naar ons administratie team te sturen.

Wat kosten lessen op (eigen) locatie?

De prijs voor lessen ter plaatse zal iets afwijken. We zouden de afstand moeten bereken van school naar waar de leraar heen reist, en als het eenmaal berekend is, wordt het bedrag toegevoegd aan het bedrag bij het inschrijven van de cursus.

Werkt UPB ook met zakelijke klanten?

Ja! UPB werkt samen met bedrijven, zowel ter plaatse als in onze omgeving, we bieden taalcursussen op elk niveau voor een breed scala aan verantwoordelijkheden. We hebben arrangementen beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote groepen. Vertel ons wat je nodig hebt en zo kunnen we samen een passend programma opbouwen.

Hoe lang kan ik erover doen om mijn privé/ duo cursus af te ronden?

We vragen dat de privé- en duo cursussen binnen een periode van 3 maanden worden afgerond, dit geeft je flexibiliteit om je lessen passend bij je schema te maken.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ja je kunt je geld terugkrijgen als je je binnen twee weken uitschrijft. Na deze twee weken heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Zodra je cursus is begonnen, betalen we geen geld terug, behalve voor ongebruikte studiematerialen. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor details over terugbetaling.

Krijg ik elke keer dezelfde leraar?

Bij UPB zijn we van mening dat consistentie de sleutel is tot effectief leren, dus onze cursussen worden meestal met één leraar gepland. Soms, als een cursus behoorlijk intensief is, of als het een grote groep is, is het mogelijk dat twee docenten de Cursus geven.

Heeft UPB de mogelijkheid om met DUO te betalen?

Betalen met DUO is helaas niet mogelijk bij UPB.

Kan ik een inburgeringstraining volgen bij UPB?

Ja! We raden je aan om een privécursus te volgen, op deze manier kunnen we direct aan je doelen werken, om je op je inburgering voor te bereiden. Op dit moment bieden we geen specifieke groep cursussen aan voor inburgering.

Moet ik iets meenemen om mijn lessen bij te wonen?

Met een notitieboekje, een pen, het boek, een goed humeur en een open mind gaat het zeker lukken!

Wat zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op mijn cursus?

Alle voorwaarden zijn te vinden via deze link: Voorwaarden Als je vragen hebt, we zijn slechts een bericht van je verwijderd!6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.