Una Paloma Blanca - Language School

duo cursussen

Duo cursussen zijn de perfect optie voor studenten die samen willen leren met een partner, maar toch de flexibiliteit willen behouden van de privelessen.

Duolessen worden per 12 uur bundels verkocht en kunnen met jouw partner en de docent ingepland worden. Vanaf een keer per week tot zo vaak als de agenda’s binnen de school het toestaan, afhankelijk van het doel die jullie hebben.

Duo cursussen kunnen online gedaan worden, bij ons in de school of zelfs op een locatie * die jij graag wilt.

Je kunt ons het makkelijkst bereiken via het contactformulier onderaan de pagina.

* Lessen op locatie hebben een extra toeslag.

6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.