Una Paloma Blanca - Language School
taal bijles language tutoring

Bijles talen

Worstelt uw zoon of dochter in het middelbaar onderwijs met taalonderwijs? Krijgt u uw kind maar niet aan het studeren om die cijfers omhoog te krijgen? Of wil hij of zij wel maar lukt het gewoonweg niet? Dan hebben we goed nieuws!

Una Paloma Blanca biedt nu namelijk ook extra begeleiding aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Nu al het onderwijs online verlopen is, ervaart menig leerling op het middelbaar onderwijs extra stress. Hoe kun je jezelf klaar maken voor de aankomende examens? Ze hebben misschien een achterstand opgelopen, of er is een gebrek aan motivatie ontstaan. Wij begrijpen al deze problemen. Hier staat een heel team aan ervaren docenten klaar om uw zoon of dochter te ondersteunen. Ze kunnen op een persoonlijke manier, extra begeleiding bieden om uw zoon of dochter weer zelfverzekerd en gemotiveerd de examens in te laten gaan, of de eventuele schoolachterstand weer in te lopen. En dat niet alleen: we doen het ook nog op een leuke manier! Uw zoon of dochter zal plezier ervaren tijdens het leren! Want dat is waar Una Paloma Blanca voor staat: Fun Fast and Efficiënt.

We bieden bijlessen aan in de talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Mandarijns en Pools.

Onze docenten werken volgens het huidige curriculum om de kennis van de leerling te verrijken en verder te ontwikkelen. We gebruiken hierbij interactieve, actuele en relevante materialen. Natuurlijk passen we de lessen aan op de leervragen van de leerling en het onderwijs dat uw kind volgt.

Het leren van een taal is te verdelen in drie niveaus.

Bij het niveau voor de beginners gaat het vooral over het herkennen van de klanken van de taal en het gebruik van simpele zinnen. Dit level heeft als doel om simpele gesprekjes te kunnen voeren, het beschrijven van je dag, jezelf voorstellen en het begrijpen van de basisgrammatica van de taal. De leerling leert deze te herkennen en te gebruiken.

Hierop volgen de lessen op gemiddeld niveau. Leerlingen zullen de kennis van de basis verder uitbreiden en verrijken. Er wordt gekeken naar wat meer complexe grammaticale structuren en er wordt geleerd om op natuurlijke wijze momenten in de tijd te beschrijven. In deze fase leren studenten ook om hypothetische dromen en ambities te bespreken.

Tot slot bieden we lessen aan op gevorderd niveau. In deze fase leren studenten hoe ze de taal kunnen gebruiken voor complexe, professionele en academische doeleinden. Ze leren de structuren die worden gebruikt door moedertaalsprekers. Op dit niveau leert de leerling de taal in verschillende situaties te gebruiken. Ook wordt aandacht besteed aan het lezen, begrijpen en schrijven van teksten over een breed scala aan onderwerpen.

Als uw kind Nederlands is en bijles voor het vak Nederlands wenst, is dit ook mogelijk. We zullen ook dan onze werkwijze en lessen afstemmen op de doelen van de school van uw kind. Een kind dat les krijgt in zijn moedertaal heeft natuurlijk andere doelen dan een kind dat een nieuwe taal aanleert. Ook hier hebben wij ervaren docenten voor klaar staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.