Summercourses - Una Paloma Blanca Language School

Zomercursus

VIND ONS IN

VIND ONS IN

INTENSIEVE ZOMERCURSUS VOOR NEDERLANDS, ENGELS, FRANS & SPAANS

Van maandag tot en met vrijdag krijg je 4,5 uur training per dag in de door jouw gekozen taal. Met leuke spelletjes, praktische oefeningen en interactieve activiteiten die je de kans geven om de stad te verkennen, oefen je de taal in de praktijk. We doen alles in kleine groepen, aangepast aan jouw niveau!

Mis de kans om je taalvaardigheid in slechts één week te verbeteren niet!

Una Paloma Blanca past de kleine groepen van maximaal 5 personen op je niveau aan. Tijdens deze lessen werken we met ons eigen materiaal dat speciaal is ontworpen om op een efficiënte manier in je taalniveau te groeien. Vers fruit, het materiaal en thee & koffie zijn inbegrepen in de prijs.

Het dagelijkse rooster is van 10.00 uur tot 14.30 uur (14.30 uur) met een lunchpauze van 30 minuten (i.v.m. COVID-19, vragen we de studenten om hun eigen lunch naar de school mee te nemen). Tijdens de cursus wordt je begeleid door docenten zij zullen de gehele week tegen je praten in de door jou gekozen taal, hiernaast is er de hele week de gelegenheid om andere taalstudenten te ontmoeten.

De prijs van de cursus is € 395,-

Time: 10.00 till 14.30
Price: € 395,00
Extra: all incl. (materials, books and excursions)

GEINTERESSEERD?

Mascot Well done

Time: 10.00 till 14.30
Price: € 395,00
Extra: all incl.
(materials, books and excursions)

engelse week

Beginner
Intermediate
Advanced

July 19th - 23rd

engelse week

Beginner
Intermediate
Advanced

July 26th - 30th

nederlandse week

Beginner
Intermediate
Advanced

August 2nd - 6th

nederlandse week

Beginner
Intermediate
Advanced

August 9th - 13th

spaanse week

Beginner
Intermediate
Advanced

July 19th - 23rd

spaanse week

Beginner
Intermediate
Advanced

July 26th - 30th

franse week

Beginner
Intermediate
Advanced

August 2nd - 6th

franse week

Beginner
Intermediate
Advanced

August 9th - 13th

Een dag bij UPB

EEN ZOMERDAG BIJ UNA PALOMA BLANCA

Dus, hoe ziet een typische dag in het leven van een zomercursus student eruit?

We beginnen de dag om 10 uur ´s ochtends met een verfrissend drankje en grammatica! We behandelen de lastige stof in de ochtend, zodat we in de middag van het lekkere zonnetje kunnen genieten.

Om 11 uur is het tijd om je woordenschat te vergroten, door de net behandelde grammatica toe te passen, dit kan in de form van een rollenspel, zoals het bestellen van eten in een restaurant of het boeken van een hotel.

12:00 – 12:30 het is tijd voor de lunch – Tijd om even bij te komen en te oefenen met mede zomerstudenten. Het is de leukste manier om nieuwe mensen te leren kennen die misschien nieuw zijn in de stad of zelfs uit jouw geboorteplaats komen.

Als het zonnetje schijnt, om 12:30, is het tijd om onze boeken te pakken en richting een rustig park, riviertje of kanaal te stappen. We nemen de les naar buiten en oefenen met het materiaal die we die ochtend hebben geleerd.

Tijdens het laatste uurtje zullen sommige leraren je de coolste plekken in de stad laten zien, alleen bekend bij de lokale bevolking. Of je kunt je vaardigheden op de proef stellen door een koffie of thee te bestellen in de taal die je aan het leren bent. Heb je nog wat trek? Je kunt zelfs proberen om een snack te bestellen, met de steun van je leraar!

WHAT PEOPLE SAY ABOUT US

Efficient ! I got this course through my company and I totally recommend it. They provided the right amount of homework after every lesson and the teacher was very attentive to all of us. I also really like that the groups are not too big! So the teacher really has the time to answer all our questions.

John van Waes

#IAMUPBSUMMER

6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.