Una Paloma Blanca - Language School

Examentraining Engels

De docenten bij UPB zijn ervaren met examens op alle niveaus en wij passen onze cursussen aan zodat onze studenten hun doelen gaan behalen. We sturen alleen studenten door die volledig voorbereid zijn met als resultaat dat 100% van de examinanten die via ons hun voorbereiding hebben gedaan hun doelen behalen. We zorgen ervoor dat al onze studenten volledig zijn voorbereid voor hun certificering die ze nodig hebben voor werk of school.


Una Paloma Blanca helpt met de studenten zich voorbereiden voor de volgende toetsen:

TOEFL

TOEFL is een afkorting voor Test of English as a Foreign Language, is een gestandaardiseerde test die de examinanten toets op hun vaardigheid van de engelse taal. De toets meet 4 taal vaardigheden, zoals lezen, luisteren, spreken en schrijven. Het TOEFL English Language examen wordt veel gebruikt door Universiteiten en Hogescholen die de engelse taal als onderdeel van hun toelating beschouwen en wordt herkent door 11.000 universiteiten in 150 landen.


IELTS

IELTS is een afkorting voor the International English Language Testing System, en wordt gebruikt als taalvaardigheidstoets voor mensen die willen studeren of werken op een plek waar Engels als hoofdtaal wordt gebruikt. IELTS gebruikt een 9-schaal systeem om een zo precies mogelijke meting te geven van de examinanten in hun taalvaardigheid (1 is de score voor een niet-gebruiker en 9 is de score voor een expert). Veel Universiteiten en werkplekken hebben hun eigen minimumscore voor toelating wat afhankelijk is van de mate van gebruik en vaardigheid van de instelling zelf.


Cambridge

The Cambridge English Qualifications is een groep van examens waarin de verschillende niveaus en kwalificaties verwerkt zijn voor scholen, hoger onderwijs en bedrijven. Cambridge heeft veel verschillende toetsen met niveaus tussen de basisschool voor het taalniveau van kinderen tot het hogerzakelijk Engels gebruik.

INTERESTED?

Mascot Well done

6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.