una paloma blanca business english course

Een taal leren hoeft niet saai en moeilijk te zijn! Leuke spelletjes, actualiteiten, een stukje cultuur, spreekopdrachten en extra activiteiten zijn het hart van de lessen van Una Paloma Blanca.

Aandacht op de wensen en de verwachtingen van de cursisten zorgt voor een persoonlijke benadering en snellere resultaten.

Persoonlijke benadering en nadruk op spreekvaardigheid, zorgen voor goede resultaten en het behalen van je doelen, wat onze methodes efficiënt maakt.

Zakelijke Cursus Engels

Tijdens deze cursus zullen wij werken aan onder andere de sollicitatievaardigheden, vloeiende gespreksvoering en de grammatica die jij nodig hebt om over jouw werk en ervaring te kunnen praten. Spreken is 80% van ons werk! En wij zullen jou leren hoe je jezelf naar de eerste plek kan praten. Leer hoe je je CV in het engels update en hoe je een sterke motivatiebrief kunt schrijven die in het oog zal vallen van jouw toekomstige werkgever.

Heb je iets specifiek nodig? Geen probleem - deze cursus kan volledig aangepast worden naar jouw doelen!

WHAT YOU WILL LEARN:

Interviewing skills

- Je zal leren hoe je professioneel en formeel in het Engels een sollicitatiegesprek kunt voeren die jouw toekomstige werkgever een positieve en sterke indruk zal geven.

Expand your vocabulary

- Je zal je vocabulair sterk uitbreiden, waarbij je zal leren hoe je jezelf duidelijk en helder kunt presenteren in zowel de zachte vaardigheden als de harde vaardigheden.

English grammar

- Je zult leren hoe je je Engelse grammatica juist kunt gaan gebruiken, en hoe je zowel in het algemeen als heel specifiek zal kunnen communiceren.

Answer "what if.."

- Wij zullen zoeken naar de antwoorden voor de “Wat nou als….”-vragen en hoe je de toekomstige plannen en situaties kunt bespreken.

CV in English

- Wij zullen samen werken aan het samenstellen van een CV, waarbij een focus ligt op precies taalgebruik, en het leren hoe jouw CV het beste besproken kan worden.

INTERESTED?

Mascot Well done
Ervaringen

Omdat ik op een afdeling werk waar Engelse vaardigheden erg belangrijk zijn in de communicatie met clienten heb ik besloten om een intensieve privecursus Engels te volgen, zodat ik snel mijn Engelse kennis in schrijven en spreken naar een C1 niveau kon brengen. Ik vond het het leukst dat het hele team docenten mijn doelen meteen begreep en ze zijn gaan focussen op mijn voorkeuren zodat ik mijn doelen in bijna geen tijd kon behalen.

Casper Janssen - Rabobank

Ik had al een heel goed niveau in het Engels voor ik aan mijn lessen begon met de docenten van Una Paloma Blanca, maar na het volgen van het Zakelijk Engels programma in de school merkte ik dat mijn zelfvertrouwen in de taal enorm vooruit ging. Zeker waar het over speeches en team presentaties ging. Dank jullie allen voor jullie enorme hulp!

Arancha Benet - PHILIPS6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.