Una Paloma Blanca - Language School

Vakantie Bootcamp

Una Paloma Blanca presenteert:

STARTEND IN FEBRUARI: VAKANTIE BOOTCAMP

Tijdens de schoolvakantie in februari zullen onze vakantiekampen jullie kinderen een leuke plek vinden om plezier te hebben, hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken om hun taalvaardigheid verder te ontwikkelen. Met thema’s zoals Winter, Transport, het Circus en meer zal er geen einde komen aan het plezier en de bezigheden!

Jouw kind zal op een leuke manier leren door middel van beweging, kunst en knutselen, muziek en spraakoefeningen, waaronder een mini-winter Olympische Spelen en een Circusvoorstelling. Het kamp is van maandag tot vrijdag, dagelijks van 9:00 tot 14:00 uur. Je kind kan zich aansluiten voor maar 1 dag, of 2 dagen, of zelfs voor alle 5! Wij verzorgen een snack in de vorm van vers fruit, maar zorg dat ze zelf een lekkere lunch bij zich hebben.

Prijs voor 1 dag: €60,-
Prijs voor 2 dagen: €100,-
Prijs voor 3 dagen: €150,-
Prijs voor 4 dagen: €200,-
Prijs voor 5 dagen: €240,-

INTERESTED?

Mascot Well done

6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.